Cuțite de ghilotină

Cuțite de ghilotină

Comercializăm cuțite de ghilotină : din oțel normal, oțel rapid, cu pastilă dură Widia, LongLife și MegaLife. Comercializăm cuțite widia fabricate de Schonenberger, care au pastila de maximum 30 mm de diferite calități. Acestea au o înaltă calitate, durata lor de viață fiind mai mare de 10-25 de ori decât cuțitele din oțel normal.

Toate calitățile sunt fabricate în Germania.

Caracteristicile cuțitelor de diferite tipuri :

Oțel normal :

Cuțitele din oțel normal ( oțel de tip suedez) au o durată de viață mai scurtă . Avantajul lor este prețul mai bun la achiziția lor, dezavantajul lor fiind tocirea lor la un ritm mai intens de folosire. Calitatea tăierii la acest tip de cuțite slăbește, astfel încât necesită ascuțire mai frecvent. Pe suprafețe vopsite, lăcuite, pentru a avea o tăiere de calitate, scade sau chiar se înjumătățește cantitatea de tăiere. Cuțitele din oțel normal sunt mai late , din această cauză au mai multe găuri pentru de fixare și reglare.

Oțel rapid (HSS)

Cuțitele din oțel rapid au o durată de viață mai mare de trei, patru ori decât cuțitul din oțel normal. Și la hârtiile cu suprafață mai dură, lăcuită, asigură tăiere de calitate . Cuțitele din oțel rapid sunt mai late , din această cauză au mai multe găuri pentru de fixare și reglare.

Cuțitele widia (HM)

Comercializăm cuțite widia fabricate de Schonenberger, care au pastila de maximum 30 mm de diferite calități. Acestea au o înaltă calitate, durata lor de viață fiind mai mare de 10-25 de ori decât cuțitele din oțel normal. Ascuțirea acestor cuțite este complicat și este făcut de oameni specializați cu mașini de foarte mare precizie. Tăierea este extrem de precisă și la hârtiile cu suprafață lăcuită. La ascuțirea cuțitelor pierderea de material este minimă (0,1-0,2mm). Tăierea cu aceste cuțite este cel mai economicos și de calitate.

Cuțitele widia LongLife

Sunt de 4 ori mai bune decât cele cu pastilă dură Widia

Cuțite pentru ghilotine Sconenberger

Cuțitele widia MegaLife

Sunt de 3 ori mai bune decât LongLife

Cuțite de înalta calitate Schonenberger

Informații contact

SC Hardmetal SRL

535600 Odorheiu Secuiesc
Strada Budvar, Nr. 41

+40 266 218 276

+40 266 218 276

office@hardmetalsrl.ro

Termenii şi Condiţii

Adresa

Adresa Hardmetal Srl

Despre noi

Cu peste 15 ani de experiența in domeniu prestăm servicii de ascuțire de calitate superioară la diferite dimensiuni, de asemenea ascuțim cuțite circulare, freze, cuțite abrichter din domeniul de prelucrare a lemnului....