Comercializare

Spray silicon

Sprayurile silicon sunt foarte utile pentru tipar offset, tipar inalt și legatorie de carte. Spray-ul silicon oferă un strat de alunecare pe mese, cuțite de tăiat și perforat hârtie etc. Realizează în același timp un strat antistatic și de protecție anticorozivă.

Preducelele pentru mașini de găurit hârtie

Preducelele pentru mașini de găurit hârtie

Preducelele sunt consumabile pentru mașinile de găurit hârtie electrice și manuale. Găurirea hârtiei a devenit o salvare pentru cei din industria tipografică. Datorită mașinilor de găurit hârtie, găurile în hârtie pentru legare au devenit extrem de eficiente și de mare viteză. În timp ce perforatoarele obișnuite pot perfora găuri doar în aproximativ 10 coli de hârtie, mașinile de găurit pentru hârtie sunt atât de puternice încât

Rigle de tăiere

SC Hardmetal Srl furnizează rigle de tăiere de înaltă calitate pentru ghilotină de tăiat hârtie. Rigle de tăiere sunt de calitate superioară din plastic, și sunt esențiale pentru o tăiere precisă, până la ultima foaie. Pentru a vă asigura că riglele dvs. își fac treaba corect, acestea necesită întreținerea, rotația și eventual înlocuirea riglelor.

Cuțite de ghilotină

Comercializăm cuțite de ghilotină : din oțel normal, oțel rapid, cu pastilă dură Widia, LongLife și MegaLife. Comercializăm cuțite widia fabricate de Schonenberger, care au pastila de maximum 30 mm de diferite calități. Acestea au o înaltă calitate, durata lor de viață fiind mai mare de 10-25 de ori decât cuțitele din oțel normal.

Informații contact

SC Hardmetal SRL

535600 Odorheiu Secuiesc
Strada Budvar, Nr. 41

+40 266 218 276

+40 266 218 276

office@hardmetalsrl.ro

Termenii şi Condiţii

Adresa

Adresa Hardmetal Srl

Despre noi

Cu peste 15 ani de experiența in domeniu prestăm servicii de ascuțire de calitate superioară la diferite dimensiuni, de asemenea ascuțim cuțite circulare, freze, cuțite abrichter din domeniul de prelucrare a lemnului....